Başbakan Sayın R.T. Erdoğana ve Herkese Açık Mektup

KitabevimdenPuan : 2.109.950
Fiyat:
22,21 TL

Turgut Özakman'in yarim kalan mektubuAçik Mektup, son gününe kadar yazmaya, arastirmaya, üretmeye devam eden degerli yazarimiz Turgut Özakman'in, Cumhuriyetimizin 90. yildönümü dolayisiyla kaleme aldigi ve çok önemsedigi, üzerinde titizlikle çalistigi kitaplardan biriydi. Ne yazik ki bitiremedi.Cumhuriyetimizin 90. yilinda "bir durum degerlendirmesi yapmak" geregini duyarak, "bir aile büyügü içtenligi ve açiksözlülügü ile" kaleme aldigi bu kitap, herkese, hepimize yazilmistir. "Bütün Ak Partililer, CHP'liler, MHP'liler, BDP'liler, Meclis disi bütün partilerin, siyasi gruplarin taraftarlari, medya mensuplari, bürokratlar, üniversiteler, baro, sendika ve oda üyeleri, aydinlar, bilim ve sanat çevreleri, is adamlari, esnaflar, çiftçiler, STK üyeleri, ev hanimlari, tutuklular, mahkûmlar, Agrili Zeyno Teyzeye kadar, kadin erkek, genç yasli, sehirli köylü, herkes" bu mektup-kitabin muhatabidir.(Tanitim Bülteninden)

Ürün Adı: Başbakan Sayın R.T. Erdoğana ve Herkese Açık Mektup
Ürün Kodu: 9789752205055
Yazar: Turgut Özakman
Basım Yılı: 2014
Kapak Türü:
Sayfa Sayısı: 144
Kağıt Cinsi:
Çevirmen:
Diğer Özellikler
Stok Kodu9789752205055
MarkaBilgi Yayınevi
Stok DurumuVar
9789752205055ery1

İletişim:
0(544) 967 24 26--0(346) 225 37 50

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.